Της το ανταπέδωσε

Διαβάστε πως ένας γάτος ανταπέδωσε με τον καλύτερο τρόπο, το γεγονός πως το νέο της αφεντικό τον μάζεψε έξω από ένα καταφύγιο στο Γουισκόνσιν των Η.Π.Α.
Η Άμι Γιουνγκ ζει στο Στάρτζεον Μπέι. Έχει διαπιστωθεί πως πάσχει από διαβήτη από την ηλικία των τεσσάρων ετών. Από μικρή έμαθε να είναι ιδιαίτερα προσεκτική όσον αφορά την υγεία της.[ad#ad-1]
Πριν από μερικές μέρες η 36χρονη μαζί με τον γιο της Έθαν είχαν πάει σε ένα καταφύγιο στο Door County Humane Society για να παίξουν με τις γάτες. Οι αρχικές τους επιδιώξεις άλλαξαν μόλις είδαν τον Πούντινγκ. Αμέσως έκαναν αίτηση για να τον υιοθετήσουν, κάτι που έγινε. Το παράξενο της υπόθεσης ήταν πως ο γάτος προσαρμόστηκε άμεσα στο σπίτι σαν να ζούσε χρόνια σε αυτό. Η κυρία Γιουνγκ και ο γιος της πήγαν να κοιμηθεί γύρω στις 9:30 το βράδυ.
Μετά από 1,5 ώρα συνέβη κάτι απρόοπτο. Η 36χρνη υπέστη υπογλυκαιμικό σοκ, ενώ κοιμόταν. Για καλή της τύχη το ένστικτο του γάτου την έσωσε. Ανέβηκε πάνω στο στήθος της, πιέζοντας την και χτυπώντας την στο πρόσωπο με τα πόδια του. Αφού είδε πως δεν ξυπνούσε, άρχισε να την πιέζει στο πρόσωπο και να της δαγκώνει την μύτη.
Τελικά, η κυρία Γιουνγκ ξύπνησε, κατάλαβε τι είχε συμβεί και τηλεφώνησε στον γιο της που βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο, για να την βοηθήσει. Όμως ο νεαρός δεν άκουγε. Έτσι, ο Πούντινγκ ανέλαβε και πάλι δράση. Κατάλαβε το τι χρειαζόταν να κάνει και έτρεξε να ξυπνήσει τον Έθαν. Όπως και έγινε. Ο γιατρός που κάλεσαν, έφτασε άμεσα και τόνισε πως αν δεν ήταν ο γάτος, η κυρία Γιουνγκ δύσκολα θα είχε γλιτώσει τον θάνατο.
Πλέον, ο Πούντινγκ έχει αναγνωριστεί ως ζώο θεραπείας και έχει μάθει καλά τον ρόλο του. Μόλις αντιλαμβάνεται πως η γλυκόζη στο αίμα της Άμι πέφτει, κουλουριάζεται στα πόδια της και νιαουρίζει.

Tags: