Τι καμώματα είναι τούτα… με το ζόρι παντρειά;!;!

Δεν είναι μόνο ως φαίνεται ο Χαραλάμπης του γνωστού εύθυμου τραγουδιού που τον παρακαλούσαν να παντρευτεί, αλλά και πολλοί άνδρες που έχουν συνδυάσει το γάμο με κάποιου είδους αγγαρεία ή ακόμα και σκλαβιά. Ο τριάντα ενός ετών όμως Matthew Aimers από την Πενσιλβάνια, με τη συμπεριφορά του ως γαμπρός πριν λίγες μέρες ξεπέρασε κάθε όριο και νοσηρή φαντασία για το τι μπορεί να κάνει κάποιος όταν τον παντρεύουν με το ζόρι!

Αρχικά ρίχτηκε στην νεαρή γκαρσόνα που σέρβιρε τους καλεσμένους στο γάμο του την ώρα της δεξίωσης. Μάλιστα ο τρόπος του ήταν ιδιαιτέρως αναιδής και αδιάκριτος καθώς της ζήτησε να πάνε κάπου έξω μαζί ώστε να επιδοθούν σα χάδια και φιλιά. Αφού η κοπέλα αρνήθηκε όμως, η ορμή του Matthew δεν κάμφθηκε. Την ακολούθησε μέχρι στην τουαλέτα, όπου τη βούτηξε στην κυριολεξία και άρχισε να την θωπεύει με ανάρμοστο τρόπο, ενώ γδύθηκε κιόλας μπροστά της! Η κοπέλα κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια για να του ξεφύγει και τελικά τα κατάφερε. Η απόρριψη όμως της νεαρής σερβιτόρας φαίνεται ότι εξαγρίωσε τον γαμπρό ο οποίος κατόπιν αυτού βγήκε έξω και άρχισε να χτυπάει με μανία τους καλεσμένους, ρίχνοντας μπουνιές σε όποιον έβρισκε μπροστά του, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

Η πρωτόγνωρη αυτή εκτός ελέγχου κατάσταση που μόνο μια χαρούμενη δεξίωση γάμου δε θύμιζε φυσικά οδήγησε στο να καλέσουν την αστυνομία προκειμένου να μαζέψουν στην κυριολεξία τον αλλόφρονα γαμπρό. Ο Matthew, χωρίς να ιδρώσει το αυτί του, συνέχισε να αντιστέκεται ακόμα και στους αστυνομικούς και επιπλέον να τους χτυπά και να τους βρίζει. Έτσι αναπόφευκτα του περάστηκαν χειροπέδες κι αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση της κοπέλας, εξύβριση και ξυλοδαρμό έναντι των ανυποψίαστων καλεσμένων του και κατά της Αρχής φυσικά. Δεν μας πείθει ιδιαιτέρως ο γαμπρός αυτός ότι ο γάμος ήταν μια ελεύθερη συνειδητή επιλογή γι αυτόν, αλλά αν μη τι άλλο υπήρχαν πιο ήπιοι και πολιτισμένοι τρόποι για να το δείξει!