Ιούνιος 2012

Σύσκεψη Α.Σαμαρά και Χ.Σταϊκούρα εν όψει τρόϊκας

Σύσκεψη με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα έχει αυτή την ώρα στην οικία του στην Κηφισιά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Η συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει της άφιξης του κλιμακίου της τρόικας την ερχόμενη εβδομάδα.

Σειρά του Ισπανού!

Γ' ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 2000 - 2006: Η ενίσχυση της εταιρίας για την παροχή νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Κοινωνία της Πληροφορίας".

Επισημοποιείται η έλευση της τρόικας από εβδομάδα

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν περιθώρια αλλαγών στο μνημόνιο, τόνισε ότι οι στόχοι του συμφωνηθέντος προγράμματος «εξακολουθούν να αποτελούν τη βάση» των διαπραγματεύσεων, συμπληρώνοντας ότι «αν η νέα κυβέρνηση έχει νέες ιδέες για το πώς οι στόχοι του προγράμματος μπορούν να επιτευχθούν, είμαστε ανοιχτοί σ' αυτές τις συζητήσεις».

Ορκίστηκαν οι 300 της νέας Βουλής

Αύριο Παρασκευή θα συγκληθεί εκ νέου η Ολομέλεια της Βουλής προκειμένου να εκλεγεί το νέο προεδρείο του Σώματος. Υπενθυμίζεται ότι για τη θέση του προέδρου της Βουλής η ΝΔ προτείνει τον κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Προς επίλυση παραμένει το θέμα του ζ΄ αντιπροέδρου ο οποίος προέρχεται από την τέταρτη σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα της αντιπολίτευσης, δηλαδή τη Χρυσή Αυγή.

Στην πόρτα εξόδου ο Σπυρόπουλος

Ο διεθνής αμυντικός δεν δέχθηκε τη... γενναία μείωση αποδοχών που του προτάθηκε από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τον προσεγγίσουν εκ νέου, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή. Αυτό σημαίνει ότι τόσο ο ίδιος βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, όσο και ο Παναθηναϊκός σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του, καθώς το χάσμα θεωρείται αγεφύρωτο. Στο προσκήνιο έχει έρθει το όνομα του Εντιμάρ της Ξάνθης, ο οποίος τυγχάνει της εκτίμησης του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Χάσε κιλά με... τεμπελιά! Δες πως!

Τώρα σκέφτεστε ότι είναι αργά για δίαιτες και γυμναστική. Σας προτείνουμε λοιπόν έξυπνους , αλλά τεμπέλικους τρόπους, δίχως δίαιτα και κουραστική γυμναστική, για να βγείτε γρήγορα στην παραλία, με κορμί σμιλεμένο και απαλλαγμένο από κιλά.

Aπάντηση Α.Σαμαρά στην επιστολή παραίτησης του Β. ...

Ποιός θα αναλάβει το δύσκολο έργο του υπουργού Οικονομικών; Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν και εκείνο του στενού του φίλου, Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος ωστόσο το διαψεύδει καθότι δεν θα επιθυμούσε να αναλάβει έναν τέτοιο ρόλο, αλλά θα ξεσήκωνε και θύελλα διαμαρτυριών στο εσωτερικό της ΝΔ. Ακούγονται επίσης τα ονόματα του κ. Σταύρου Δήμα και του κ. Ζαννιά, ενώ πολλοί δεν αποκλείουν να τοποθετηθεί κάποιος από το εσωτερικό του κόμματος.

Σελίδες