Αύγουστος 2012

ΚΠΡ: Πήρε και Γκρανέρο

Σε «πρωταθλήτρια των μεταγραφών» της Πρέμιερ Λιγκ εξελίσσεται η ΚΠΡ, η οποία απέκτησε Εστεμπάν Γκρανέρο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο 25χρονος μέσος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν σε 28 ματς με την φανέλα των πρωταθλητών Ισπανίας σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις. Είναι διεθνής με την εθνική ελπίδων της Ισπανίας, ενώ το συμβόλαιο που υπέγραψε στους Ρέιντζερς είναι τετραετούς διάρκειας.

Στον πρωθυπουργό το πόρισμα αξιολόγησης των ...

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η κατακύρωση του διαγωνισμού για τη διεξαγωγή σεισμικών ερευνών στο Ιόνιο και τη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης. Η διαγωνιστική διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 2 Μαρτίου με την κατάθεση προσφορών από οκτώ γνωστές επιχειρήσεις του χώρου, και το εγχείρημα μπαίνει τώρα, μετά την αξιολόγηση των προσφορών από την αρμόδια Επιτροπή, στην τελική ευθεία. Οι σεισμικές έρευνες αποτελούν σύγχρονη μέθοδο απεικόνισης του υπεδάφους για την εκτίμηση της πιθανότητας ύπαρξης εκμεταλλεύσιμων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων (πετρελαίου ή και φυσικού αερίου).

Eπι σκοπον

Eπι σκοπονΚαι ένα καλόTου Γιαννη Κουκουλα / gianniskoukoulas@gmail. comΤο χαρακτηρίζουν πρωτάθλημα του... Μνημονίου, καθώς οι περισσότερες ΠΑΕ, λόγω της οικονομικής κρίσης, μη έχοντας χρήματα, έχουν περιορίσει στο ελάχιστο τα έξοδά τους. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και επαγγελματικό πρωτάθλημα των... εφήβων βλέποντας τις βασικές ενδεκάδες της ΑΕΚ, του Αρη, του Πανιωνίου, αλλά και πολλών άλλων ομάδων να απαρτίζονται από αμούστακα παιδάκια.Επειδή, όμως, κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, ας προσπαθήσουμε να δούμε την καλή.

Συνάντηση Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον Ρώσο πρεσβευτή

29-08-2012 21:18:32

Συνάντηση θα έχει αύριο το μεσημέρι ο υπουργός των Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος με το πρέσβη της ρωσικής Ομοσπονδίας. Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 14:30. Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μάχη με τις φλόγες σε 74 μέτωπα

Μεγάλη οικολογική καταστροφή σε έναν από τους σημαντικότερους υγροβιότοπους της Πελοποννήσου απειλήθηκε από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στη Νέα Κίο. Οι φλόγες έφθασαν μέχρι τις καλαμιές και σταμάτησαν στο νερό του υγροβιοτόπου. Τελικά, με επέμβαση της Πυροσβεστικής ο κίνδυνος απομακρύνθηκε και δεν προκλήθηκαν εκτεταμένες καταστροφές.

O Γ.Παπανδρέου επαναδιεκδικεί την προεδρία της ...

Την προεδρία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς θα επαναδιεκδικήσει εκ νέου ο Γ. Παπανδρέου, κατά τις εργασίες του 24ου Συνεδρίου της Οργάνωσης.Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο κέιπ Τάουν της Νοτίου Αφρικής από τις 30 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου.Ο κ.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Σαμαράς χάρισε 2 δισ. ...

Επιχείρηση «συγκάλυψης του μεγαλύτερου μεταπολιτευτικού σκανδάλου» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ εξωδικαστικό συμβιβασμό με την γερμανική εταιρία Siemens. Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της επίκαιρης επερώτησης βουλευτών του κόμματός του που συζητείται αυτή την ώρα στην Βουλή, αποκάλυψε ότι ο νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού «ο οποίος προφανώς συμβούλεψε τον κ. Σαμαρά για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό» πληρώθηκε από τα «μαύρα» ταμεία του γερμανικού κολοσσού την περίοδο παντοδυναμίας του κ.

Σελίδες