Νοέμβριος 2013

Βρήκα την σωστή λύση!

Οι γιορτές πλησιάζουν και ως γνωστών είναι η πιο δύσκολη περίοδος για όσους είναι μόνοι. Ζευγαράκια παντού να περπατάνε χέρι χέρι και να δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ, οι φίλοι κανονίζουν εξορμήσεις με το έτερον ήμισυ σε χιονισμένα και ρομαντικά χωριουδάκια ανά την επικράτεια και όταν πας να κάνεις σχέδια για τις γιορτινές μέρες όλοι λένε αααα δεν ξέρω να ρωτήσω πρώτα τον καλό μου ή την καλή μου να δω μήπως θέλει να κάνουμε κάτι άλλο.

Συνεδρίαση στο ΑΠΘ

Έκτακτη συνεδρίαση κάνουν οι διοικητικοί υπάλληλοι του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για να δουν τι θα κάνουν με το μέτρο της διαθεσιμότητας που έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Παιδείας

Μια νέα φάση ζωής!

Γεια σας, είμαι ο Πέτρος και θέλω να κάνω το μεγάλο βήμα στην ζωή μου, νομίζω ότι πλέον είμαι στην κατάλληλη ηλικία να σοβαρευτώ οδεύω για τα καλά στα 35. Είχα μια σχέση τριών χρόνων που τελείωσε πριν κάνα 6μηνο και δεν μου αρέσει καθόλου η μοναξιά, είμαι ένας άνθρωπος της παρέας και μου αρέσει να μοιράζομαι τα πάντα με τον άνθρωπο που θα έχω δίπλα μου και να τον κάνω να αισθάνεται σιγουριά. Ένα φιλαράκι μου, μου είπε για την εταιρία Teligron που έχει χρησιμοποιήσει και αυτός, είναι μια εταιρία που προσφέρει μηνύματα με τον αριθμό 54122.

Έπεσε απο το Ριο-Αντίρριο

Ένας άνδρας χθες έπεσε από την γέφυρα του Ρίου-Αντίρριου χωρίς ακόμα να είναι γνωστός ο λόγος. Το λιμενικό μέχρι και σήμερα κάνει προσπάθειες για να εντοπίσει τον άνδρα αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχουν καταφέρει.

Γνωριμίες μέσω κινητού?

Καλησπέρα παιδιά είμαι η Τασία και θέλω να ρωτήσω δυο τρία πράγματα για τις υπηρεσίες γνωριμίας από το κινητό. Έχω βαρεθεί τους άντρες που υπάρχουν στα μαγαζιά που κυκλοφορώ γιατί δεν ενδιαφέρονται να σε γνωρίσουν το μόνο που θέλουν είναι αμέσως χωρίς καμιά κουβέντα να σε ρίξουν στο κρεβάτι, δεν με ενδιαφέρει αυτό, θέλω κάτι πιο ουσιαστικό, θέλω να γνωρίσω τον άλλον και μετά να προχωρήσω στα άλλα. Στο internet έψαξα και βρήκα την Teligron LTD με υπηρεσία μηνυμάτων με την βοήθεια του αριθμού 54122 και λέω να κάνω την προσπάθειά μου. Πιστεύεται ότι είναι καλή ιδέα?

Σύλληψη ισοβίτη

Στην Κατερίνη συνελήφθην άντρας 51 ετών που εκκρεμούσε εις βάρος του ισόβια κάθειρξη γιατί την περίοδο 1997 έως 2007 για πλαστογραφίες και υπεξαίρεση όταν εργαζόταν σαν υπάλληλος σε τράπεζα.

Σελίδες