Ιανουάριος 2014

Στα Γρεβενά ο Καραμανλής

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το βράδυ της Πέμπτης θα βρίσκεται στα Γρεβενά και συγκεκριμένα στο χωριό Σαμρίνα. Ο πρώην πρωθυπουργός είναι καλεσμένος του πρώην βουλευτή Γρεβενών Χρήστου Φώλια, θα παρεβρίσκεται εκεί με την οικογένειά του και φίλους και θα επισκεφθεί και το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας.

Δέσμευσαν σουσάμι

Στο πέμπτο τελωνείο του Πειραιά οι τελωνειακοί δέσμευσαν 18,5 τόνους σουσαμιού για το λόγω ότι δεν έχει όλα τα στοιχεία που πρέπει να αναγράφονται, και ούτε καν η χώρα προέλευσης δεν αναγράφεται.

Πυρκαγία στο Κεμπέκ

Σε έναν οίκο ευγηρίας στο Κεμπέκ χθες το βράδυ άναψε φωτιά, αμέσως το Πυροσβεστικό σώμα έφτασε στο σημείο. Οι νεκροί όσο περνάει η ώρα όλο και αυξάνονται, ήδη έχουν ανασύρει πολλούς ηλικιωμένους νεκρούς, και πολλοί ακόμα αγνοούνται και η Πυροσβεστική υποθέτει ότι θα βρεθούν νεκροί.

Τούρκοι τρομοκράτες στην Θεσσαλονίκη

Δύο Τούρκοι ηλικίας 49 και 51 ετών συνελήφθησαν το πρωί από τους άνδρες τις διεύθυνσης αλλοδαπών στην Θεσσαλονίκη. Οι δυο άντρες φαίνεται να είναι μέλη μιας τρομοκρατικής οργάνωσης στην Τουρκία.

Το ζαχαροπλαστείο της βρώμας

Στο ζαχαροπλαστείο Aysha sweet center στην Αγγλία έκανε έρευνα το υγειονομικό και έπαθε σοκ με αυτά που είδε. Τα σκεύη που χρησιμοποιόντουσαν για την παραγωγή των γλυκών ήταν μέσα στην βρώμα, σε πολλά από αυτά υπήρχαν μύγες κολλημένες στον πάτο τους. Στο μαγαζί δεν υπήρχε κανένα σαπούνι ούτε κάποιο άλλο είδος καθαρισμού. Ο ιδιοκτήτης Πακιστανός σε καταγωγή καταδικάστηκε γα 8 παραβάσεις και πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 4000 λιρών. Το αξιοθαύμαστο είναι οτι το ζαχαροπλαστείο το λειτουργεί εδώ και 18 χρόνια και όπως δήλωσε ο ίδιος ποτέ ξανά δεν είχε πρόβλημα με τον νόμο.

Ο Ρόντμαν για αποτοξίνωση

Ο γνωστός μπασκεμπολίστας του NBA εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται σε κέντρο αποτοξίνωσης αφού η εμμονή του με το αλκοόλ δεν του άφησε αλλή επιλογή όπως έκανε γνωστό ο ατζέντης του. Σε ποια κλινική βρίσκεται ο μπασκεμπολίστας δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα για να μην ενοχλήσουν τον μπασκεμπολίστα σε αυτήν την δύσκολη στιγμή.

Νεκρός έπεσε εκπρόσωπος του ΔΝΤ

Μεταξύ των νεκρών της βομβιστικής επίθεσης στο Αφγανιστάν είναι και ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στο Αφγανιστάν. Το όνομα του εκπροσώπου είναι Ουαμπέλ Αμπντάλα και είχε ηλικία 60 ετών. Για το ΔΝΤ δούλευε από το 1993.

Το κόστος του εκτροχιασμού του τραίνου

Τον περασμένο Δεκέμβριο στις ΗΠΑ είχε σημειωθεί εκτροχιασμός ενός τραίνου όπου έχασαν την ζωή τους τέσσερις άνθρωποι. Η ζημιά που προκλήθηκε ήταν 9 εκατομμύρια δολάρια.

Κατηγορεί την Τζένιφερ Λόπεζ

Ένας άνδρας που το όνειρό του είναι να γίνει τραγουδιστής κατηγορεί την Τζένιφερ Λοπέζ για σεξουαλική παρενόχληση, συγκεκριμένα αναφέρει ότι του είπε για να τον βοηθήσει να γίνει τραγουδιστής του ζήτησε κάποια ανταλλάγματα.

Σελίδες