Ιανουάριος 2015

Συρία: Κι άλλη εκτέλεση γυναίκας δια λιθοβολισμού!

Σε θάνατο με λιθοβολισμό καταδικάστηκε μία γυναίκα στην Ράκα της Συρία που κατηγορήθηκε για μοιχείας από του ζτιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Η ποινή εκτελέστηκε δημοσίως σε κεντρική οδό της πόλης, όταν η γυναίκα κατάφερε να σταθεί πάλι στα πόδια της και να διαφύγει.

Γάτες από την Κίνα εισήγαγαν οι Βιετναμέζοι... όχι όμως για κατοικίδια!

Χιλιάδες γάτες εισήχθησαν παράνομα από την Κίνα ανακάλυψαν οι αρχές του Βιετνάμ. Πριν όμως σαν πιάσουν οι χαρές σας για το ότι οι Βιετναμέζοι έγιναν ξαφνικά φιλόζωοι, παρακαλώ, διαβάστε και το υπόλοιπο άρθρο.

Οι χιλιάδες αυτές γάτες εντοπίστηκαν συνωστισμένες σε κλουβιά μέσα σε ένα φορτηγό. Το εντυπωσιακό όμως είναι πως προορίζονταν για... κατανάλωση, μιας και το κρέας τους θεωρείται εκλεκτός μεζές στο Βιετνάμ. Οι γάτες, οι οποίες στην τοπική διάλεκτο λέγονται "μικρές τίγρεις", αν και η κατανάλωσή του επίσημα απαγορεύεται, εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή γεύματα.

38χρονος τυφλός βλέπει μετά από 20 χρόνια!

Ένας 38χρονος άντρας, ο Mark Cornell, Αμερικάνος και βετεράνος της πολεμικής αεροπορίας, έχασε την όρασή του όταν ήταν μόλις 18 χρονών. Συγκεκριμένα, έχασε την όρασή του σε ένα ατύχημα στο στρατόπεδο, όσο υπηρετούσε ακόμα την θητεία του.

Τώρα, με την βοήθεια ενός ειδικού εξαρτήματος που φοριέται μπροστά από τα μάτια μπορεί να δει. Το εξάρτημα αυτό λέγεται eSight και μοιάζει με πολύ χοντρά γυαλιά ηλίου. Τα ηλεκτρονικά αυτά γυαλιά, τα eSight, βοηθούν τυφλούς να δούν.

Πρόκειται πραγματικά για θαύμα της τεχνολογίας!

Πρέπει να χρησιμοποιείται σπέρμα νεκρού για τεκνοποίηση;

Στο ερώτημα κατα πόσο είναι ηθική και νόμιμη η χρήση σπέρματος νεκρού συζύγου για τεκνοποίηση καλούνται να απαντήσουν οι ειδικοί, καθώς είναι ολοένα αυξανόμενη η ζήτηση για Μεταθανάτια Ανάκτηση Σπέρματος (ΜΘΑΣ), όπως ονομάζονται.

Έφηβος έκανε τον γιατρό σε νοσοκομείο για ένα μήνα!!!

Στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, για έναν ολόκληρο μήνα ένας έφηβος παρίστανε τον γιατρό σε νοσοκομείο.

Πολύ Dr Houser έβλεπαν οι κάτοικοι της περιοχής, καθώς έβλεπαν έναν 17χρονο να κυκλοφορεί με άσπρη ιατρική μπλούζα και δεν τους κίνησε καν την περιέργεια. Το θεώρησαν απόλυτα φυσιολογικό και έτσι, κυκλοφορούσε ως γιατρός στους διαδρόμους του νοσοκομείου.

Κανείς μα κανείς δεν είχε καταλάβει περί τίνος πρόκειται μέχρι που εμφανίστηκε με έναν ασθενή σε ένα πραγματικό γιατρό από το γυναικολογικό τμήμα, τον Dr Sebastian Kent.

Επτά 13χρονες γύρισαν έγκυες μετά από σχολική εκδρομή!

Συνέβη στην υπέροχη πόλη της Banja Luka της Βοσνίας. 28 κορίτσια, συνοδευόμενα από καθηγητές τους, πήγαν πενθήμερη εκδρομή στο Σαράγιεβο για να επισκεφθούν μουσεία και άλλες ιστορικές τοποθεσίες.

Λίγες εβδομάδες μετά την επιστροφή τους από το ταξίδι άρχισαν και οι πρώτες αδιαθεσίες. Αρχικά οι γονείς θεώρησαν πως είναι κάποια ίωση, ώσπου πήγαν στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ότι όχι ένα, όχι δύο, αλλά επτά κορίτσια είχαν μείνει έγκυες.

Όσα δεν ξέρατε για τον Popeye!

Ο Popeye (Ποπάυ) είναι ο ήρωας των παιδικών μας χρόνων, που επιτέλους σε λίγο καιρό θα τον δούμε στην μεγάλη οθόνη. Είχαν ξαναγίνει απόπειρες, αλλά δεν ήταν ικανοποιητικές. Με την ευκαιρία αυτή, ας δούμε κάποια γεγονότα που δεν τα ξέραμε ή τα είχαμε ξεχάσει.

Τον γνωρίσατε; Είναι ο...

Τελικά είναι μεγάλη μόδα να ανεβάζουν παιδικές φωτογραφίες στα social media. Το βλέπουμε σε πολλούς καλλιτέχνες ανά τον κόσμο!

Έτσι, ακολουθώντας το παράδειγμα των διάσημων ξένων καλλιτεχνών, πολλοί εγχώριοι καλλιτέχνες αποφάσισαν να ακολουθήσουν αυτήν τη μόδα. Ανάμεσά τους και ο γνωστός Έλληνας ερμηνευτής που ανέβασε αυτήν τη φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια.

Γνωρίσατε ποιος είναι; Να σας βοηθήσω λίγο!

Είναι ένας από τους πιο ερωτικούς τραγουδιστές της νέας Ελληνικής μουσικής σκηνής. Τα τραγούδια του μας ταξιδεύουν σε κάποιο παλιό ή καινούργιο έρωτά μας!

Ποιές είναι οι πολυπληθέστερες συναυλίες όλων των εποχών;

Πολλές οι μεγάλες συναυλίες. Οι μεγαλύτερες όμως από κόσμο ποιες ήταν; Ξέρετε ή μήπως όχι; Δείτε την λίστα που ακολουθεί.

1) Η μεγαλύτερη συναυλία σε συμμετοχή κόσμου ήταν του Rod Stewart στην παραλία Copacabana στο Ρίο Ντε Τζανέιρο στην Βραζιλία. Η συγκεκριμένη συναυλία είχε μαζέψει κόσμο που πραγματικά ξεπερνά την ανθρώπινη φαντασία και ο αριθμός του κοινού 3,500,000 .

Μοζαμβίκη: Μαζική δηλητηρίαση από μπύρα

Κατά την διάρκεια κηδείας 69 άνθρωποι πέθαναν και άλλοι 169 πήγαν στο νοσοκομείο από κατανάλωση μπύρας. «Καθώς ετοιμαζόμασταν να βρούμε τα αίτια θανάτου, άρχισε η μαζική εισαγωγή ανθρώπων με διάρροια και άλλους πόνους», ανέφερε η Paula Bernardo, υπεύθυνη του τομέα υγείας σε τοπικό ιατρικό κέντρο.

Σελίδες