Φεβρουάριος 2016

Με ευλάβεια οι πωλητές των iPhone στην Γεωργία

Γνωστή αλυσίδα καταστημάτων στη Γεωργία κατάφερε να αυξήσει τις πωλήσεις των iPhone, αφότου έβαλε στο κατάστημα της στην Τυφλίδα, έναν ιερέα να ευλογήσει για το stock εμπόρευμα που τους είχε απομείνει.

Η σκέψη του Georgiy Machavariani, manager του καταστήματος, ήταν εύστοχη και δεν άργησε να την πραγματοποιήσει. Ο στόχος της τελετής ήταν να καθησυχάσει τους φόβους και τις ανησυχίες πιθανών πελατών σχετικά με τα iPhone τα οποία θεωρούν «συσκευές του διαβόλου».

Tags: 

Η Μέρκελ αγκαλιά στον υδραυλικό

Αυτή εδώ είναι μια φωτογραφία που κάνει το γύρω του διαδικτύου και διακωμωδεί την κυρία Άνγκελα Μέρκελ. Ο 35χρονος Μαρκ «διαφήμισε» την πολιτικό «φορώντας» την στην πλάτη του.

Ένας απλός πολίτης, υδραυλικός στο επάγγελμα, θέλοντας να δείξει την αγάπη του στην Γερμανίδα πολιτικό, απέτυχε καθώς η στιγμή που τον αποθανάτισαν στην φωτογραφία είναι κάπως μειονεκτική για την ίδια την πολιτικό.

Tags: 

Έκαψαν Ι.Χ. στη Βουλιαγμένη

Στις φλόγες τυλίχτηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής δύο σταθμευμένα Ι.Χ. επί της οδού Αδμήτου 3 στη Βουλιαγμένη.

Η φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τα ξημερώματα της Δευτέρας. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου πήραν μέρος τέσσερα οχήματα επανδρωμένο με δέκα άνδρες πυροσβέστες.

Τα αιτία της πυρκαγιάς παραμένουν ακόμα άγνωστα και το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη από τις αστυνομικές αρχές.

Tags: 

Στη Βοιωτία διατηρούσε οπλοστάσιο ο 54χρονος

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης 17 Φεβρουαρίου στην περιοχή του Κάστρου Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 54χρονος, κατηγορούμενος για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Αναλυτικότερα οι αστυνομικοί, ύστερα από σωστές κινήσεις και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν τον 54χρονο και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο Ι.Χ αυτοκίνητο του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα περίστροφο γεμισμένο με πέντε σφαίρες.

Tags: 

Τραγικό τέλος είχε μια 47χρονη γυναίκα στο Πέραμα

Φρικτό θάνατο από απρόσμενο δυστύχημα με χύτρα ταχύτητας, είχε μια 47χρονη γυναίκα στο Πέραμα.

Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν πάνω από την χύτρα ταχύτητας στην κουζίνα της, όταν το οικιακό σκεύος, πιθανότατα από «αποσυμπίεση» έσκασε με αποτέλεσμα να την αποκεφαλίσει. Το ανατριχιαστικό συμβάν έγινε μπροστά στα μάτια του συζύγου της, ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο, μετά από νευρικό κλονισμό.

Η άτυχη γυναίκα ήταν παντρεμένη και είχε τρία ανήλικα παιδιά που εκείνη την στιγμή ήταν στο σχολείο και ευτυχώς δεν ήταν στην οικία εκείνη την στιγμή.

Tags: 

«Βουτιά» στο κενό από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας

Από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου, έπεσε ένας άνδρας σήμερα το πρωί, στον ακάλυπτο χώρο που βρίσκεται από την πίσω πλευρά πολυκατοικίας στο κέντρο της Κατερίνης, στον πεζόδρομο της Τσιμισκή.

Στο σημείο έσπευσαν η Πυροσβεστική και η ΕΛ.ΛΑΣ, ενώ παράλληλα πραγματοποίησαν αυτοψία στο χώρο άνδρες της Σήμανσης. Η Αστυνομία εξετάζει την περίπτωση μη αυτοκτονίας του άτυχου άνδρα.

Στην Κατερίνη είναι το τρίτο περιστατικό μέσα σε ένα μήνα που άνθρωπος πέφτει από το μπαλκόνι κτηρίου στο κέντρο της πόλης.

Tags: 

Σέξυ γυναίκα καταστροφέας πλένει μηχανή

Ένα από τα όνειρα κάθε άντρα είναι να βλέπουν γυναίκες ημίγυμνες να πλένουν το «όχημα» τους, το θεωρούν σεξουαλικό και ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη.

Η συγκεκριμένη γυναίκα το παράκανε όμως και αυτό πρέπει να «πόνεσε» αρκετά τον ιδιοκτήτη της μοτοσυκλέτας όταν είδε την κοπέλα με αναλογίες μοντέλου, που φορούσε καυτό σορτσάκι, μπουστάκι και πέδιλα, να λικνίζεται σαπουνίζοντας την μηχανή του, χωρίς όμως να προσέχει το βάρος της μοτοσυκλέτας.

Tags: 

Αλλαγή «πρότυπου» και ο Κen μετά την Barbie

Και ο Κen λοιπόν από εδώ και στο εξής έχει δικαίωμα για λίγα παραπάνω κιλά, όχι μόνο η Βarbie.

Mετά από απόφαση να «αναδομήσουν» την Barbie, να μην είναι μια κούκλα με αναλογίες μοντέλου, με την οποία πολλά κορίτσια είχαν ταυτιστεί και προσπαθούσαν διακαώς να της μοιάσουν, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετά κρούσματα νευρικής ανορεξίας, θανατηφόρα πολλές φορές, τώρα ζητούν αλλαγή και για τον σύντροφό της, τον Κen.

Tags: 

Γιορκσάιρ «κυνηγοί»

Γιορκσάιρ Τεριέ είναι μία ράτσα σκύλου, η οποία δημιουργήθηκε τον 19ο αιώνα, σε μία κομητεία του Γιορκσάιρ στην Αγγλία, για να πιάνει ποντίκια σε εργοστάσια ιματισμού.

Μια αληθινή μινιατούρα σκύλου, που πολλές φορές, ίσως το βάρος του να είναι μικρότερο από του ποντικιού που πρέπει να κυνηγήσει. Όσο μπόι τους λείπει τόσο δυνατή φωνή έχουν, είναι πανέξυπνα και αντιλαμβάνονται πολύ γρήγορα την όποια κίνηση εντοπίσουν.

Tags: 

Ένα σπίτι θερμοκήπιο στη Σουηδία

Έξυπνο και οικονομικό τρόπο θέρμανσης βρήκε ένα ζευγάρι στη Σουηδία.

Ο λόγος για τη Marie Granmar και τον Charles Sacilott οι οποίοι αποφάσισαν να παραμένουν ζεστοί τις πολύ κρύες μέρες του χειμώνα καλύπτοντας ολόκληρο το σπίτι τους και μέρος του κήπου τους με ένα θερμοκήπιο που παγιδεύει τη ζέστη μέσα στο χώρο τους.

Έμπνευση του Sacilotto να φτιάξει το σπίτι του «μέσα σε ένα θερμοκήπιο», ήταν ο Bengt Warne, ο οποίος είχε σχεδιάσει το πρώτο «φυσικό σπίτι» το 1974.

Tags: