Δεκέμβριος 2016

Τι κάνει ένα κουτάλι στον πλανήτη Άρη;

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η επίμαχη φωτογραφία απεικονίζει ένα αντικείμενο που έχει εκπληκτική ομοιότητα με κουτάλι.

Το ρομποτικό όχημα «Curiosity» που «οργώνει» τον Κόκκινο Πλανήτη αποκαλύπτει τι είδους αντικείμενα μπορεί να υπάρχουν στη επιφάνειά του.

Η φωτογραφία που φέρει τη σφραγίδα της NASA κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών στα social media.

Ένας χρήστης στο YouTube, με το ψευδώνυμο “UFO Hunter” (Kυνηγός UFO) κοίταξε πιο προσεκτικά και κατέληξε σε ένα εκπληκτικό συμπέρασμα: Πρόκειται για ένα κουτάλι στην «άμμο» του πλανήτη Άρη.

Πέρασε 240 συνεχόμενα πράσινα φανάρια!

Πόσο τυχερός μπορεί να είναι ένας οδηγός όταν στον δρόμο του δεν συναντά ούτε ένα κόκκινο φανάρι και αντ’ αυτού περνάει τρέχοντας 240 πράσινα;

Στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης ο Noah Forman αντί να περιμένει υπομονετικά στο φανάρι και στην κίνηση, για την οποία η πόλη φημίζεται, πέρασε 240 πράσινα φανάρια στη σειρά και μάλιστα κινηματογράφησε τη διαδρομή προκαλώντας έκπληξη σε όσους είδαν το βίντεο...

Το ανθρώπινο σάλιο έξι φορές πιο ισχυρό από την μορφίνη

Μια ομάδα Γάλλων ερευνητών υποστηρίζει ότι το ανθρώπινο σώμα παράγει ένα φυσικό παυσίπονο πολλές φορές πιο ισχυρό από τη μορφίνη: το σάλιο!

Η επιστημονική ομάδα από το Ινστιτούτο Παστέρ στο Παρίσι, με επικεφαλής την δρ Catherine Rougeot, υποστηρίζει ότι τα ευρήματα της έρευνάς της θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέες θεραπείες πόνου.

Ο στόλος των σπίρτων

Ο Άγγλος Philip Warren, ένας συνταξιούχος πλέον επαγγελματίας μοντελιστής, πέρασε περισσότερα από 60 χρόνια της ζωής του κατασκευάζοντας μοντέλα πλοίων από σπιρτόξυλα και ξύλινα σπιρτόκουτα.

Λιμουζίνα στη Λάρισα...

Αναμφίβολα είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές εικόνες της πόλης…

Το εικονιζόμενο αυτοκίνητο -για την ακρίβεια η πολλών μέτρων λευκή λιμουζίνα- δεν κινείται σε κάποια από τις λεωφόρους του Χόλιγουντ, της Νέας Υόρκης ή κάποιας άλλης μητρόπολης του πλούτου.

Βρίσκεται σταθμευμένο σε δρόμο της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα, ενώ επί αρκετές ημέρες εντοπίζεται σε διάφορα σημεία της συνοικίας.

Άνοιξαν θέσεις εργασίας στην Ιαπωνία: Ζητούνται Nίντζα!

Για πρώτη φορά μετά από αιώνες, η Ιαπωνία ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει επαγγελματίες νίντζα που στόχο θα έχουν την προσέλκυση τουριστών.

Η νομαρχία Aichi, η οποία είναι γνωστή για το ιστορικό κάστρο Nagoya, προσλαμβάνει καλογυμνασμένους άνδρες και γυναίκες που θα συμμετέχουν σε θεάματα με ακροβατικά και πολεμικές ασκήσεις και θα φωτογραφίζονται με επισκέπτες στα τουριστικά σημεία της πόλης.

Οι νίντζα θα λαμβάνουν μάλιστα πολύ καλές μηνιαίες απολαβές που θα αγγίζουν τα 180.000 γιεν (περίπου 1.500 ευρώ).

Το πρώτο κινητό για κατοικίδια είναι εδώ!

Φαντάσου όπως κάνεις βίντεο κλήση με τους φίλους σου ή την οικογένεια σου, να μπορείς να μιλήσεις στο ζωάκι σου για να χαρεί κι αυτό! Γι αυτό το λόγο δημιουργήθηκε το PetChatz, το πρώτο κινητό για κατοικίδια για να μπορείς να μιλήσεις στο ζωάκι σου την ώρα που λείπεις από το σπίτι.

Κάθε πρωί φτιάχνεις καφέ, τρως κάτι στα γρήγορα, χαϊδεύεις τη γάτα σου ή τον σκύλο σου και τρέχεις στην εξώπορτα για να προλάβεις τα πάντα! Όσο εσύ λείπεις στη δουλειά, το τετράποδο μέλος της οικογένειας σου θέλει να σε ακούσει ή να σε δει γιατί του λείπεις!

Τράβηξαν τις γαμήλιες φωτογραφίες τους 70 χρόνια μετά τον γάμο τους!

Το 1946 ο Ferris και η Margaret Romaire μπορεί να πήγαιναν ακόμα στο Λύκειο ωστόσο ο έρωτάς τους τούς οδήγησε σε έναν γάμο.

Δυστυχώς, κανείς δεν είχε τότε φωτογραφική μηχανή και έτσι δεν κατάφεραν να συλλάβουν στο φακό τις στιγμές του γάμου τους.

Τώρα, 70 χρόνια αργότερα, η εγγονή τους Amanda Kleckley προγραμμάτισε μια φωτογράφιση του γάμου που δεν κατάφεραν τότε να κάνουν.

Η 89χρονη Margaret φόρεσε ένα φόρεμα και ένα πέπλο, ενώ ο 90 ετών Ferris ήταν πολύ γοητευτικός μέσα στο σμόκιν του.

Το αξιολάτρευτο ζευγάρι απαθανάτισε η φωτογράφος Lara Carter.

Σελίδες