Ιούνιος 2017

Η μαφία σκότωνε αρρώστους μέσα σε ασθενοφόρα για να έχουν δουλειά τα γραφεία τελετών

H μαφία φέρεται να βρίσκεται πίσω από θανάτους ασθενών κατά την μεταφορά τους από το νοσοκομείο στο σπίτι σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ.

Στόχος ήταν να ευνοήσει γραφεία κηδειών και τραυματιοφορείς σε τουλάχιστον μία πόλη της Σικελίας.

Την υπόθεση αποκάλυψε πρώτη η εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού του ομίλου Μπερλουσκόνι, και στην συνέχεια η δικαιοσύνη διέταξε έρευνα η οποία αφορά την πιθανή δολοφονία ασθενών που ήταν βαριά άρρωστοι.

Το πιο σπάνιο διαβατήριο στον κόσμο – Το έχουν μόνο τρία άτομα!

Ποιό είναι το πιο σπάνιο διαβατήριο στον κόσμο; Το Κυρίαρχο Στρατιωτικό Τάγμα της Μάλτας (γνωστό και ως τάγμα των Ιπποτών της Μάλτας) που πιστεύεται ότι χορηγεί τα πιο ακριβοθώρητα ταξιδιωτικά έγγραφα στον κόσμο. Αυτά τα διαβατήρια της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας εκδίδονται μόνο για τα τρία υψηλότερα μέλη του Τάγματος, που είναι ο Μέγας Μάγιστρος, ο Αναπληρωτής Μέγας Μάγιστρος και ο Καγκελάριος. Ολοι οι άλλοι αξιωματικοί του τάγματος χρησιμοποιούν τα διαβατήρια που εκδίδονται από τις χώρες καταγωγής τους.

«Έβρεξε» βατράχια στο Ρύμνιο Κοζάνης! (

Εμφανίστηκαν από το «πουθενά» κατά χιλιάδες βατράχια μικρού μεγέθους, σε θαμνώδη περιοχή ανατολικά του Ρυμνίου Κοζάνης (προς το βουνό) σε έκταση εκατοντάδων στρεμμάτων, από το απόγευμα της Κυριακής 21 Μαΐου 2017 και μετά από ισχυρή καταιγίδα!

Η λογική εξήγηση, να προέρχονται από την παρακείμενη λεκάνη της λίμνη Πολυφύτου, που απέχει περί τα δυο χιλιόμετρα από το χώρο όπου παρατηρήθηκε το φαινόμενο, φαίνεται κάπως απίθανη, καθώς πέριξ της λίμνης και στην ενδιάμεση διαδρομή δεν παρατηρήθηκαν βατράχια ή ίχνη διέλευσης (καθώς μεσολαβούν αρκετοί δρόμοι).