Δεκέμβριος 2014

Τί γίνεται όταν ένας εξαιρετικά ντροπαλός άνθρωπος πηγαίνει στο "The X Factor";

Τί γίνεται όταν ένας εξαιρετικά ντροπαλός άνθρωπος ξεδιπλώνει το ταλέντο του μπροστά σε χιλιάδες κόσμου;

Ο Christopher Maloney, ήταν ένας απλός πωλητής, ορφανός, συνεσταλμένος, με μία πάρα πολύ καλή φωνή. Αποφάσισε η γιαγιά του να τον πάει στο τηλεπαιχνίδι ταλέντων "The X Factor" της Μεγάλης Βρετανίας.

Κι ι ενώ όλα έδειχναν πως ήταν έτοιμος από στιγμή σε στιγμή να καταρρεύσει από το πολύ άγχος, πριν ακόμα να αρχίσει να τραγουδάει, μόλις άρχισε να τραγουδά όλοι ενθουσιάστηκαν. Κι αντί να χαλαρώσει, τόσο αγχωνόταν.

Μπάμπης Στόκας: Θα προτιμούσα να ζητήσω δανεικά, παρά να γράψω τραγούδι για την Πάολα

"Θα προτιμούσα να ζητήσω δανεικά, παρά να γράψω τραγούδι για την Πάολα".

Με αυτή του την πρόταση, ο τραγουδιστής των ΠΥΞ ΛΑΞ, Μπάμπης Στόκας, έδωσε ανάγλυφα να καταλάβουμε πόσο έχει σε εκτίμηση το ταλέντο της γνωστής αηδού. Την δήλωση αυτή, την έκανε στην ενότητα MAN-IFESTO που παρουσιαζει ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, της εκπομπής Join Us, που προβάλλεται το Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΙ.

Τι θέλουν να πουν οι Iron Maiden με την κάρτα τους;

Το Βρετανικό συγκρότημα Iron Maiden έστειλε στους φανατικούς θαυμαστές του μία χριστουγεννιάτικη κάρτα που τους έκανε να χαρούν αλλά τους γέμισε και ερωτηματικά. Θα βγουν σε περιοδεία και θα μπουν ξανά σε στούντιο οι Maiden το 2015;

Αν θέλει να μπει, θα συνωμοτήσει το σύμπαν!

Καλά τα έλεγε ο Πάμπλο Κοέλο, αν θέλει η μπάλα να μπει στα δίχτυα, θα συνωμοτήσει το σύμπαν μέχρι να μπεί!

Βέβαια, δεν το έλεγε ακριβώς έτσι, αλλά βλέποντας το γκολ αυτό, δεν μας νοιάζει ιδιαίτερα! Στον χθεσινό αγώνα μεταξύ των ομάδων Legia Warszawa και Trabzonspor που έγινε στην Βαρσοβία στα πλαίσια του UEFA EUROPA LEAGUE, η ομάδα της Βαρσοβίας επικράτησε με 1-0 στην αναμέτρηση, με το γκολ που θα δείτε!

Δείτε και μόνοι σας και πείτε μας αλήθεια, αν ο Κοέλο δεν είχε κάτι τέτοιο στο μυαλό του την ώρα που έγραφε τον Αλχημιστή!

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης:

Διχάζει η φάτνη που έστησε ο Καμίνης στην Ομόνοια!

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, αποφάσησε να στήσει λόγω των Χριστουγέννων, μία τεράστια φάτνη πάνω στην πλατεία Ομονοίας.

Η φάτνη του αυτή, έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια από το πρωί που αποκαλύφθηκε! Όλοι οι περαστικοί είχαν και κάτι να πουν, είτε αρνητικό, είτε θετικό.

Στο Ίντερνετ προκαλέθηκε θύελλα σχολίων, με την πλειοψηφία των χρηστών του διαδικτύου να αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα θλιβερό και όχι εορταστικό θέαμα. Αντιθέτως, όσοι περνούσαν το πρωί από το σημείο, ανέφεραν πως πρόκειται για μια σχετικά καλή φάτνη.

Ο Γιάννης Ρουμπούλιας παραδίδει μαθήματα κόμιξ στην σχολή Ορνεράκη

Τον Γιάννη Ρουμπούλια, δημιουργό της επικής σειράς κόμιξ "Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα" και της ταινίας ο Αδάμαστος, αποφάσισε η σχολή Ορνεράκη να εμπιστευτεί σαν καθηγητή σχεδίου.

Ο Rubus, όπως είναι γνωστός στους αναγνώστες του, θα παραδίδει μαθήματα κόμιξ. Ποιος πιο κατάλληλος από κάποιον που τα τελευταία χρόνια έχει συνεχή παρουσία στον χώρο των κόμιξ.

Όποιος ενδιαφέρεται να πάρει μέρος στα μαθήματα, μπορεί να επικοινωνήσει με την σχολή Ορνεράκη στο τηλέφωνο 2108665611 ή στο e-mail, [email protected].

Όσοι πιστοί σπεύσατε!

Παιδιά στο Πακιστάν μολύνθηκαν με HIV από μετάγγιση αίματος!

Αξιωματούχοι του Πακιστάν, ανέφεραν χθες πως τουλάχιστον 10 παιδιά που υποβάλλονταν σε μεταγγίσεις αίματος, βρέθηκαν θετικά στον ιό HIV λόγω αυτών. Την ίδια ώρα που ένας κορυφαίος γιατρός, προέβλεψε ότι η ανακάλυψη αυτή ενδέχεται να είναι, δυστυχώς, η «κορυφή του παγόβουνου».

Ο Πρίγκιπας William έδωσε συμβουλές για την καριέρα του Ed Sheeran

Ο Πρίγκιπας William έδωσε συμβουλές για την καριέρα του Ed Sheeran. Η συμβουλή ήταν να μην ξανατραγουδίσει με τον Wayne Rooney ποτέ ξανά!

Ο τραγουδιστής του Thinking Out Loud τραγούδησε σε μία παμπ πριν λίγες μέρες με τον Wayne Rooney. Εκεί κάποιος θαμώνας τους τράβηξε βίντεο και το ανέβασε στο διαδίκτυο. Οι τραγουδιστικές ικανότητες του Wayne ας πούμε απλά πως χρήζουν βελτίωσης. Κι αυτό ακριβώς επισήμανε και ο πρίγκιπας.

Ο George Clooney Βρετανοποιείται;

Τι συμβαίνει με τον George Clooney; Τι έγινε και προσπαθεί να γίνει όσο το δυνατόν Ευρωπαίος; Πρώτα παντρεύεται Βρετανίδα, την Δικηγόρο Amal Alamuddin. Τον γάμο τον έκανε σε Ευρωπαϊκό έδαφος, στην Ιταλία και τώρα προσπαθεί να ενταχθεί στην βρετανική αριστοκρατία. Ή τουλάχιστον στην τηλεοπτική της εκδοχή.

Πως να αποφύγετε τα μικρόβια μέσα στο αεροπλάνο.

Συμβουλες προς το επιβατικό κοινό, για το πως να αποφύγουν τις ιώσεις σε ένα κλειστό μέρος, όπως το αεροπλάνο.

Διαπιστώθηκε πως οι θέσεις στο διάδρομο έχουν περισσότερα μικρόβια από εκείνες που βρίσκονται δίπλα στα παράθυρα, επειδή τις πιάνουν πολύ περισσότεροι άνθρωποι, καθώς μετακινούνται εντός του αεροσκάφους.

Καλό είναι οι επιβάτες να αποφεύγουν να πηγαίνουν στην τουαλέτα του αεροπλάνου όσο αυτό είναι δυνατό, ειδικά προς το τέλος της πτήσης. Κι αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της πτήσης δεν καθαρίζεται.