Απρίλιος 2014

Ferrari στο δάσος!

Απρόσμενο τέλος είχε γιά έναν εκ των συμμετεχόντων ο Πελοποννησιακός γύρος,που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την DK Engineering.
Η εκκίνηση δόθηκε στην Κυλλήνη και περιλάμβανε πορεία προς την Ολυμπία και επιστροφή,διασχίζοντας το δρυοδάσος της Φολόης.
Λίγο παραπάνω γκάζι,ήταν αρκετό για τον άτυχο οδηγό,ώστε να χάσει τον έλεγχο και να καταλήξει με το πανάκριβο αυτοκίνητο,ανάμεσα στα δέντρα.
Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς,χωρίς ο οδηγός να εμφανίσει κάποιο σοβαρό τραυματισμό!

Ναυάγιο φορτηγού πλοίου στην Κρήτη.

Φορτηγό πλοίο βυθίστηκε 30 ναυτικά μίλια δυτικά της Κρήτης,σήμερα τα ξημερώματα.
Τέσσερα άτομα έχουν διασωθεί,ενώ στο σημείο έχουν καταφθάσει 5 πλοία,ένα σκάφος του λιμενικού και ένα super-puma,βοηθώντας στις έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων 3 μελών του πληρώματος.
Στην περιοχή αυτή τη στιγμή πλέουν μέτριας έντασης άνεμοι,ενώ ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί ο λόγος που προκάλεσε την βύθιση του πλοίου.

Αύξηση 20% στον κατώτατο μισθό της Βολιβίας.

Ο πρόεδρος της Βολιβίας,Έβο Μοράλες,ανακοίνωσε την επερχόμενη αύξηση στον κατώτατο μισθό κατά 20% τόσο στον δημόσιο,όσο και στον ιδιωτικό τομέα.
Η ανακοίνωση αυτή έτυχε ευρείας αποδοχής από τα συνδικάτα και τα εργατικά κέντρα,ενώ την αντίθεση της εξέφρασε η συνομοσπονδία επιχειρηματιών και βιομηχάνων,καταγγέλλοντας τον Μοράλες ότι παίζει εκλογικά παιχνίδια εις βάρος της εθνικής οικονομίας.

Αναισθητοποίηση σκύλου χρησιμοποιώντας εξάδα από μπύρες!

Πατέρας και γιος από την Αυστραλία,έσωσαν 90χρονη από επίθεση λυσσασμένου σκύλου,χρησιμοποιώντας μία εξάδα μπύρες.
Η ηλικιωμένη γυναίκα δέχτηκε επίθεση από τον σκύλο της κόρης της,ράτσας bull-terrier και θα ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση αν δεν είχαν επέμβει γρήγορα οι δύο άνδρες.
Ο πατέρας αφού δεν κατάφερνε να απομακρύνει το σκυλί,ζήτησε από τον γιο του την εξάδα μπύρες κι κατάφερε να το αναισθητοποιήσει,χτυπώντας το με αυτές στο κεφάλι.
Η ηλικιωμένη είναι σε κρίσιμη ,αλλά σταθερή κατάσταση,ενώ το σκυλί πρόκειται να θανατωθεί.

Μολυσμένο νερό για χιλιάδες Ιταλούς.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη στην Ιταλία,από το Ανώτατο ινστιτούτο Υγείας,πάνω από 700000 κάτοικοι πλησίον της πόλης Πεσκάρα,έχουν καταναλώσει μολυσμένο νερό.
Υπεύθυνες για την υποβάθμιση της ποιότητας του νερού θεωρούνται οι βιομηχανίες Solvay και Montedison,των οποίων τα διευθυντικά στελέχη δικάζονται με την κατηγορία περιβαλλοντικής καταστροφής.
Ο καθαρισμός των υδάτων πρόκειται να κοστίσει πάνω από 600 εκατομμύρια ευρώ,ένα ποσό που κανείς δεν διατίθεται να δώσει.

Αποβολή για το κόκκινο στυλό.

Την απαγόρευση του κόκκινου στυλό αποφάσισε σχολείο στην Βρετανία.
Οι καθηγητές του Mounts Bay Academy στην Κορνουάλη πλέον θα χρησιμοποιούν πράσινο στυλό για τις διορθώσεις,ενώ οι μαθητές μώβ.
Σύμφωνα με την διευθύντρια του σχολείου και εμπνευστή της ιδέας,τα καινούρια χρώματα είναι πιο ζωντανά,ενώ το κόκκινο εκφράζει πολύ έντονα το αρνητικό στοιχείο.

Κομμωτήριο χρησιμοποιεί τον Kim Jong για διαφημιστικούς σκοπούς.

Η διπλωματική αποστολή της Βόρειας Κορέας στην Βρετανία,ζήτησε εξηγήσεις από την κυβέρνηση της χώρας,όταν αντιλήφθηκε την χρήση μίας φωτογραφίας του Kim Yong από ένα κομμωτήριο,με σκοπό να διαφημίσει τις υπηρεσίες του.
Στην είσοδο του κομμωτηρίου υπάρχει φωτογραφία του Βορειοκορεάτη ηγέτη με την λεζάντα "Άσχημο κούρεμα;Έκπτωση 15% σε όλα τα κουρέματα για όλο τον μήνα".
Σε σύντομο χρονικό διάστημα,η εν λόγω αφίσα απομακρύνθηκε από το κατάστημα,δίνοντας τέλος στην χιουμοριστική διάθεση των υπεύθυνων.

Συχνές διαταραχές του ύπνου.

Η παρακάτω λίστα περιέχει τις συνηθέστερες διαταραχές που παρατηρούνται κατά την διάρκεια του ύπνου ή και κατά την διάρκεια της επόμενης ημέρας.
1)Ροχαλητό.
2)Έλλειψη ενέργειας.
3)Ξυπνάτε ξαφνικά κατά την διάρκεια της νύχτας ιδρωμένος και λαχανιασμένος.
4)Έχετε πεσμένη ερωτική διάθεση.
5)Ξυπνάτε πιο νωρίς από ότι θα θέλατε.
6)Σας πιάνει έντονη νύστα κατά την διάρκεια της ημέρας.
7)Έχετε συχνούς πονοκεφάλους το πρωί.

Εφόσον αναγνωρίσετε αρκετά συμπτώματα σε εσάς,καλό θα ήταν να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό.

Tips για να μην πάρετε κιλά το Πάσχα!

Το Πάσχα είναι προ των πυλών και τα εορταστικά τραπέζια με τα αγαπημένα μας πρόσωπα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη.
Ακολουθήστε τους παρακάτω απλούς κανόνες ώστε η ζυγαριά μετά το πέρας των γιορτών να μην σας βρει 3 και 4 κιλά βαρύτερους.
1)Καταναλώστε άφθονα λαχανικά που λόγω του όγκου τους και των φυτικών ινών,δημιουργούν αίσθημα κορεσμού.
2)Περιορίστε την κατανάλωση αλκοόλ,καθώς περιέχει αρκετές θερμίδες.
3)Αφαιρέστε την πέτσα από το κρέας,καθώς είναι ιδιαιτέρως πλούσια σε λιπαρά.

Τον λένε Θεό και έχει πρόβλημα ρευστού

Λόγος για τον 26χρονο Γκοντ Γκαζάροφ που το μικρό του όνομα στα αγγλικά σημαίνει θεός. Ο Θεός λοιπόν, έχει καταθέσει αγωγή ενάντια σε τράπεζες που λόγω του ονόματός του όπως υποστηρίζει δεν του χορηγούν πιστώσεις που είναι δεδομένες για τους κοινούς θνητούς.

Η στάση αυτή των τραπεζών ενάντια στο όνομά του εκτός από αρκετά χρήματα σε υψηλά επιτόκια του έχει στερήσει και την δυνατότητα να αποκτήσει το δικό του αυτοκίνητο όπως λέει.

Σελίδες