Νοέμβριος 2014

υτή είναι η αρραβωνιαστικιά του Benedict Cumberbatch!

Μας ξάφνιασε πριν λίγο καιρό η ανακοίνωση του αρραβώνα του γνωστού Βρετανού ηθοποιού Benedict Cumberbatch. Τον Benedict Cumberbatch τον γνωρίσαμε και τον λατρέψαμε μέσα από την πολύ επιτυχημένη σειρά του Βρετανικού BBC, Sherlock.

Δεν ασχολούμασταν και πολύ με την προσωπική του ζωή, κυρίως γιατί δεν έδινε δικαιώματα. Μέχρι πριν 1 χρόνο ήταν με μία συμφοιτήτριά του από την δραματική σχολή, με την οποία ήταν μαζί για πάνω από 10 χρόνια. Και ξαφνικά μαθαίνουμε πως χώρισε και λίγους μήνες μετά, αρραβωνιάζεται μία άλλη γυναίκα, και μάλιστα με επίσημη ανακοίνωση σε εφημερίδα!

Γνωστός ως "ο πιστολέρο του Μικρολίμανου" ο 31χρονος Αλβανός Αλμπέρ Μπάκο

Γνωστός και ως "ο πιστολέρο του Μικρολίμανου" ο 31χρονος Αλβανός Αλμπέρ Μπάκο που σήμερα οδηγήθηκε στην Ευελπίδων.

Ο Αλμπέρ Μπάκο τα ξημερώματα του Σαββάτου άνοιξε πυρ με ένα Καλάσνικοφ, σε νυχτερινό μαγαζί και τραυμάτισε 15 από τους θαμώνες του μαγαζιού. Κάποιοι από αυτούς νοσηλεύονται ακόμα. Κανενός η ζωή δεν κινδυνεύει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.

Η Μαντόνα γέρασε!

Κάποια χρόνια πριν στο περιοδικό Interview (το 2010), φιλοξένησε συνέντευξη- φωτογράφιση της βασίλισσας της ποπ Μαντόνα. Τότε όλοι θαυμαστές της παγκοσμίως γνωστής σταρ είχαν θαυμάσει την αγέραστη ομορφιά της και το παράδοξα νεανικό και καλλίγραμμο σώμα της.

Φυσικά οι υπεύθυνοι του περιοδικού όσο και η ίδια είχα φροντίσει να κρύψουν καλά τα σημάδια που ο χρόνος έχει αφήσει στο κατά τα άλλα όμορφο πρόσωπό και σώμα της.

Αποφυλακίστηκε η Αρετή Τσοχατζοπούλου. Η αντίδραση της Βίκυς Σταμάτη!

Μετά από πάνω από 2 χρόνια στη φυλακή, η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή Τσοχατζοπούλου, αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους, οι οποίοι θα είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρέωση εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα, ενώ θα καταβάλει και χρηματική εγγύηση 30 χιλιάδων ευρώ. Η αίτηση αποφυλάκισης της κόρης του Άκη Τσοχατζόπουλου έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία με ψήφους τρεις υπέρ και δυο κατά.

Η ανθρώπινη θέληση δεν έχει όρια

Ο νεαρός Sujeet Desai κατάφερε να νικήσει το σύνδρομο Down μαθαίνοντας περισσότερα πράγματα απ'όσα μαθαίνει ένας μέσος άνθρωπος και έχει καταφέρει να διακριθεί στα περισσότερα από αυτά.

Για παράδειγμα γνωρίζει 7 μουσικά όργανα (κυρίως πνευστά), έχει μαύρη ζώνη στο Tae Kwon Do, έχει πάρει στους αγώνες special olympics χρυσό και αργυρό μετάλλιο στην κολύμβηση και έχει διακριθεί στο σκι, σε αγώνες δρόμου και σε πολλά άλλα αθλήματα.

Τέλος τα αυστηρά μέτρα για την Μπόκο Χαράμ

Μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση όπου οι αστυνομικές δυνάμεις έριξαν δακρυγόνα στο κοινοβούλιο της Νιγηρίας και απαγόρευσαν στον πρόεδρο της κάτω βουλής Αμίνου Ταμπουουάλ να προεδρεύσει της συνεδρίασης, έγινε άρση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που είχε επιβληθεί στη βορειοανατολική Νιγηρία για την αντιμετώπιση της ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ.

ΗΠΑ: Σκότωσε 61χρονο ρίχνοντάς τον στις γραμμές μετρό

Τι άλλο θα δούμε ακόμα από την Αμερική. Άγνωστος άντρας, προκάλεσε τον θάνατο ενός 61χρονου Ασιάτη, όταν τον έσπρωξε στις ράγες του μετρό, τη στιγμή που ερχόταν ο συρμός.

Ο οδηγός του συρμού, προσπάθησε να σταματήσει, αλλά η απόσταση ήταν πολύ κοντινή και και δεν τα κατάφερε. Ο άτυχος 61χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο. Ο άτυχος άντρας ήταν μόνιμος κάτοικος Νέας Υόρκης. Το όνομά του ήταν Wai Kuen Kwok. Δεν προκαλούσε κανέναν, απλώς στεκόταν στην πλατφόρμα του μετρό, περιμένοντας το, μαζί με τη σύζυγό του.

Κατάχρηση εξουσίας από 4 αστυνομικούς...

Οι τέσσερις αστυνομικοί που είχαν βάρδια σε αεροδρόμιο νησιού των Κυκλάδων έκαναν τα στραβά μάτια σε αλλοδαπούς που προσπάθησαν να μπουν στο αεροπλάνο με πλαστά έγγραφα.

Στους τέσσερις αστυνομικούς (δύο αρχιφύλακες, ένας υπαρχιφύλακας και ένας αστυφύλακας) παρέδωσαν στα χέρια τους οι υπάλληλοι αεροπορικής εταιρίας εννέα μετανάστες που προσπάθησαν να ταξιδέψουν προς στην Βιέννη με πλαστά χαρτιά. Όταν οι αστυνομικοί αντί να ακολουθήσουν την διαδικασία που προβλέπετε, κατέστρεψαν τα χαρτιά και μετά τους άφησαν ελεύθερους.

Γερμανοί γιατροί της ομοιοπαθητικής, έδωσαν αρσενικό για θεραπεία του Έμπολα!

Φαίνεται πως οι συγκεκριμένοι, θυμήθηκαν τους προγόνους τους στα SS. Αν δεν είναι Μενγκελιστές, δεν εξηγείται αλλιώς η απίστευτη αυτή είδηση. Δείτε και μόνοι σας και φρίξτε:

Οι δύο Γερμανοί γιατροί της ομοιοπαθητικής, οι Dr Ortrud Lindemann και Dr Richard Hiltner, έδωσαν αρσενικό για θεραπεία του Έμπολα σε ασθενείς στην Λιβερία!

Γερνούν πιο γρήγορα όσοι πίνουν αναψυκτικά!

Πίνετε αναψυκτικά; Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείτε;

Σύμφωνα με καινούριες επιστημονικές έρευνες, όσοι πίνουν ζαχαρώδη ποτά, το σώμα τους γερνά πολύ πιο γρήγορα από όσους δεν πίνουν.

Η μελέτη αυτή δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό American Journal of Public Health, και ούτε λίγο ούτε πολύ λέει πως η τόση ζάχαρη που περιέχουν τα αναψυκτικά αυτά, γερνούν πρόωρα τα λευκά αιμοσφαίρια.

Σελίδες