Μάιος 2019

Θεϊκή παρέμβαση? Το περιστέρι του γλίτωσε το πρόστιμο για υπερβολική ταχύτητα!

Ένας οδηγός στη Γερμανία μπορεί να έχει το Άγιο Πνεύμα να ευχαριστήσει για την αποφυγή ενός πρόστιμου υπερβολικής ταχύτητας € 105.

Η αστυνομία στο Viersen μοιράστηκε μια φωτογραφία ενός αυτοκινήτου που έπιασε μία από τις κάμερές της, που οδηγούσε σε 54 χλμ. / Ώρα σε δρόμο με όριο 30 χλμ. / Ώρα, αλλά το πρόσωπο του οδηγού καλύπτεται από ένα περιστέρι.

Καθώς το αυτοκίνητο αλλά όχι ο οδηγός μπορούσε να ταυτιστεί, γλίτωσε το πρόστιμο για τον οδηγό, λέγοντας ότι ήταν "χάρη στον φτερωτό άγγελο".

«Έχουμε καταλάβει το σημάδι και αφήνουμε τον οδηγό ειρηνικά αυτή τη φορά.

Πληρωθείτε από τη NASA για να το ξαπλώνετε στο κρεβάτι!

Αν θέλετε ποτέ να πληρώνεστε για να βρεθείτε στο κρεβάτι, τότε αυτή η δουλειά είναι για εσάς: η NASA, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος και το Γερμανικό Αεροδιαστημικό Κέντρο προσφέρουν 18.500 δολάρια σε ανθρώπους για να βρίσκονται στο κρεβάτι για δύο μήνες.

Φίδι με τρία μάτια βρέθηκε στο δρόμο στην Αυστραλία

Ένα τριών οφθαλμών φίδι βρέθηκε στο δρόμο της Αυστραλίας.

Οι υπέυθυνοι της Βορείου Επικράτειας και της Άγριας Φύσης βρήκαν το ερπετό, που ονομάστηκε Monty Python, στην οδό Arnhem, κοντά στη μικρή πόλη Humpty Doo.

Ανεβάζοντας τις εικόνες στη σελίδα τους στο Facebook, είπαν: "Το τρίφθαλμο προειδοποιεί ότι η ξηρασία έρχεται!"

Οι Ρέιντζερς λένε ότι το φίδι ήταν περίπου 40 εκατοστά και ήταν ανήλικο.

Οι ακτινογραφίες του φιδιού ελήφθησαν και αποκάλυψαν ότι είχε ένα κρανίο και όχι δύο κεφάλια σφυρηλατημένα μαζί όπως αρχικά είχαν σκεφτεί.