Σεπτέμβριος 2014

Παίζει το ONE των METALLICA με παραδοσιακό κινέζικο όργανο

Η χαριτωμένη Κινέζα που βλέπετε είναι η 27χρονη Michelle Kwan με ένα όργανο που μοιάζει με σαντούρι και λέγεται GuZheng .

Η ίδια λέει πως διασκέυασε αυτό το κομμάτι, μετά από προτροπή των θαυμαστών της. Είπε πως έχει πάει μόλις δύο φορές σε συναυλία των Metallica, αλλά τους θαυμάζει πολύ. Είπε χαρακτηριστικά πως το όνειρο των παιδικών της χρόνων ήταν να μοιραστεί κάποια στιγμή την σκηνή μαζί τους. Αν ποτέ χρειαστούν κάποιον που να παίζει GuZheng για τις ανάγκες των τραγουδιών της, θα είναι πρόθυμη να συμβάλει.

Μωρό προσπαθεί να πάρει κόκκαλο από το στόμα σκύλου

Αν εσάς προσπαθούσε να σας πάρει κάποιος το φαγητό σας από το στόμα, πως θα αντιδρούσατε; Εγώ πάντως σίγουρα όχι με την ηρεμία του απίστευτου Γκόλντεν Ριτρίβερ.

Ο καταπληκτικός αυτός σκυλάκος, με Ιώβεια υπομονή, δεν αντιδρά καθόλου στις συνεχείς προσπάθειες του μωρού να του πάρει το κόκκαλό του από το στόμα. Ακούραστος ο μπόμπιρας επιμένει, αλλά ο σκύλος παραμένει ατάραχος.

7χρονος τσελίστας στην εκπομπή της Ellen DeGeneres

Στα 7 τους χρόνια, τα περισσότερα παιδάκια κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα μαθήματα του σχολείου. Όμως, ο 7χρονος Jun Yu ή Justin Yu όπως προτιμά να λέει, είναι ήδη βιρτουόζος στο τσέλο.

Ο αξιολάτρευτος Justin, είναι γιος ενός Κινέζου συνθέτη Ziliang και μιας Κορεάτισας πιανίστριας Rho Aera. Όπως καταλαβαίνετε, αυτό το παιδί είναι γεννημένος μουσικός. Ξεκίνησε να παίζει τσέλο όταν ήταν 3 μόλις χρόνων, με ένα τσέλο που ήταν μικρό σαν κιθαρούλα όπως λέει ο ίδιος. Άρχισε να δίνει συναυλίες από τα 6 του μόλις χρόνια.

Tags: 

Ρεπλίκα της Soviet IZH-49 από ξύλο!!!

Ο Yury, ένας Ρώσος μηχανικός αυτοκινήτων, μάλλον είχε πολύ ελέυθερο χρόνο!

Αλλιώς πως αποφασίζεις να φτιάξεις μια ακριβή ρέπλικα μοτοσυκλέτας, σε φυσικό μέγεθος, αποκλειστικά φτιαγμένη από ξύλο; Χαρά στο κουράγιο του και την υπομονή του!

Ο Yury, λάτρευε υπερβολικά την μηχανή Soviet IZH-49. Τόσο πολύ που έδωσε όλο του το ταλέντο, τον ελεύθερο χρόνο και τις γνώσεις για να φτιάξει όλα τα εξαρτήματα της μηχανής σκαλιστά σε ξύλο. Αφού τα έφτιαξε όλα, τα συναρμολόγησε και... ιδού το αποτέλεσμα!

Το μέλλον των αυτοκινητοδρόμων...

Το μέλλον των αυτοκινητοδρόμων, όπου πεζοί, οδηγοί αυτοκινήτων, δικυκλιστές και ποδηλάτες συνυπάρχουν αρμονικά. Οι κανόνες είναι απλοί και ακολουθούνται απ' όλους, δεν υπάρχει πλέον η ανάγκη για φανάρια για να ρυθμίζεται η κίνηση.

Έτσι φαντάζονται το μέλλον ο ειδικός συγκοινωνιολόγος Ben Hamilton-Baillie, και ο μηχανικός Hans Monderman, οι οποίοι κάνουν μελέτες εδώ και καιρό από για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι έξυπνοι δεν τα πανε καλά με την οικογένεια!

Έρευνα-σοκ, έδειξε πως όσο κατά κανόνα οι έξυπνοι άνθρωποι δεν είναι καλοί στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Απίστευτο; Θα περίμενες το αντίθετο; Κι όμως, οι έξυπνοι άνθρωποι δεν γίνονται πάντα καλοί γονείς και φίλοι. Ιδιαίτερα οι έξυπνες γυναίκες είναι λιγότερο πιθανό να γίνουν κάνουν παιδί! Δεν είναι μόνο η επίτευξη της καριέρας, μιας και μια έξυπνη γυναίκα έχει περισσότερες δυνατότητες για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, αλλά κυρίως το ότι οι έξυπνες γυναίκες είναι πολύ πιο πιθανό να πάνε αντίθετα στο αρχέγονο ένστικτο της αναπαραγωγής.

Είναι η καρδιαγγιακή άσκηση πιο αποτελεσματική από τα βάρη;

Μύθος ή αλήθεια; Είναι η καρδιαγγιακή άσκηση, γνωστή και ως Cardio, πιο αποτελεσματική από την άσκηση με βάρη; Οι διαφωνίες καλά κρατούν μεταξύ των personal trainers ανά τον κόσμο, με φανατικούς υπέρμαχους και στις δύο πλευρές.

Υπάρχει το Superhenge κάτω από το Stonehenge;

Ορισμένοι παρατηρητές πιστεύουν ότι το, επικών διαστάσεων μνημείο, Stonehenge, ήταν κάποτε ένας πλήρης κύκλο από τεράστιες πέτρες. Το εντυπωσιακό είναι πως φαίνεται να υπάρχει απόδειξη ότι υπάρχουν ακόμη πιο παλιά Νεολιθικά μνημεία από κάτω!

Επιστημονικές έρευνες με χαρτογράφηση μέσω ραντάρ, που έφτασαν σε βάθος δύο μιλίων κάτω από την επιφάνεια, αποκάλυψε ένα πολύπλοκο υπόγειο δίκτυο 17 μνημείων, καθώς και αποδεικτικά στοιχεία ότι πάνω από 50 μεγάλες λαξευμένες πέτρες που βρίσκονται περίπου στην ίδια ηλικία με τους εντυπωσιακούς ογκόλιθους που βρίσκονται πάνω από το έδαφος

Ένας στους εννέα ανθρώπους υποσιτίζεται

Σε κοινή τους έκθεση ο Οργανισμός του ΟΗΕ για τα Τρόφιμα και για τη Γεωργία (FAO), το Διεθνές Ταμείο για την Αγροτική Ανάπτυξη (IFAD) και το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Τροφίμων, αναφέρουν πως δυστυχώς, ακόμα, εν έτη 2014, ένας στους εννέα ανθρώπους εξακολουθεί να μην σιτίζεται επαρκώς.

Διέρρηξαν σπίτι για να κάνουν σεξ μέσα.

Το εικονιζόμενο νεαρό ζευγάρι από το Bradenton της Florida, είχαν κάνει πάμπολλες διαρρήξεις σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή για να κάνουν σέξ!

Η 18χρονη Allison Riddle και ο επίσης 18χρονος Evan Jones, μαθητές λυκείου, πιάστηκαν τελικά όταν μπήκαν σε ένα σπίτι, αλλά για κακή τους τύχη η γειτόνισσα ήξερε ότι οι ιδιοκτήτες λείπουν και κάλεσε την αστυνομία.

Σελίδες