Οκτώβριος 2014

Κανίβαλοι στο Κογκό

Περιστατικό κανιβαλισμού ήρθε στην επικαιρότητα. Νεαρός λιντσαρίστηκε και αφού έχασε τη ζωή του τον έψησαν και τον έφαγαν. Πρόκειται για σοκαριστικό γεγονός που έβγαλε από την ειδησεογραφική αφάνεια την άσημη μέχρι χτες πόλη Μπένι του βορειοανατολικού Κογκό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, των οποίων η αξιοπιστία εξετάζεται, οργισμένο πλήθος κατοίκων προχώρησε στις προαναφερθείσες φρικαλεότητες έχοντας υποψιαστεί ότι ο εν λόγω νεαρός ήταν μέλος της ισλαμικής οργάνωσης ADF NALU η οποία ευθύνεται για το θάνατο σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον εκατό ατόμων στην περιοχή,

Αναβολή στην ευθανασία της έδωσε η Brittany Maynard!

Φαντάζομαι πως όλοι έχετε δει την ιστρορία της 29χρονης Brittany Maynard.

Για όσους δεν την γνωρίζουν, η άτυχη Brittany, λίγο καιρό μετά τον γάμο της διαγνώστηκε με μία πολύ επιθετική μορφή καρκίνου του εγκεφάλου. Η πρόγνωση των γιατρών είναι πως ο θάνατός της θα είναι επώδυνος και θα διαρκέσει αρκετά. Έτσι, η Brittany πήρε την απόφαση, να τερματίσει μόνη της την ζωή της, όταν πια η ποιότητα ζωής της δεν θα της επέτρεπε να χαρεί την ζωή και τους γύρω της. Για να το κάνει αυτό, αναγκάστηκε να αλλάξει πολιτεία, γιατί εκεί που έμενε, δεν επιτρεπόταν η ευθανασία.

Έβγαλαν selfie κατά την διάρκεια την παρέλασης και αποβλήθηκαν!

Είπαμε ρε παιδιά, αλλά selfie κατά την διάρκεια της παρέλασης;! Βέβαια, έτσι όπως έγινε η παρέλαση, που για να την δείς πρέπει να έχεις ειδική πρόσκληση για το... πριβέ "παρτυ" των επωνύμων, την πέρασαν κι εκείνοι για γκλαμουράτο γεγονός!

Τρεις μέρες αποβολή έδωσαν σε δύο μαθητές του 2ου Λυκείου Τρικάλων γιατί έβγαλαν... selfie μπροστά στους επισήμους. Η αποβολή ήταν για "προσβολή της εθνικής επετείου", όπως είπαν οι καθηγητές τους.

Κάποια πράγματα που δεν ήξερες πριν ενηλικιωθείς:

Σας παραθέτουμε μια λίστα με πράγματα που αλλάζουν δραστικά όταν αφήσουμε πίσω μας την εφηβεία. Απλά για να ξέρεις: είχες άδικο σχεδόν στα πάντα!

1. Το να πηγαίνεις για ύπνο σε μια λογική ώρα είναι, αντίθετα με ότι πίστευες ως τώρα, καλό πράγμα!

2. Και ο μεσημεριανός υπνάκος είναι όμορφος! Τι ομορφος, υπέροχος! Απίστευτος! Κανείς δεν θα μου τον στερήσει! ΚΑΝΕΙΣ!!!

3. Σχεδόν όλες οι ταινίες που έβλεπες σαν παιδί και σου άρεσαν, έχει ένα ιδιαίτερα διαταραγμένο δίδαγμα!

4. Για να δεις τους φίλους σου πρέπει να το προσπαθείς!

Πώς βρέθηκα γραμμένος στην Υπηρεσία Chat 54122;

Πριν απο λίγες μέρες μου ήρθε μήνυμα στο κινητό απο μία κοπέλα. Αποστολέας το 54122. Δεν απάντησα. Δεν ασχολήθηκα καν. Δεν ήταν η πρώτη φορά εξάλλου που λάμβανα ένα τέτοιο μήνυμα. Αυτή όμως έμελλε να είναι και η τελευταία, αφού κατάλαβα επιτέλους τί γινόταν.

Tags: 

Δύσκολοι καιροί για βασιλείς, έστω και της Ποπ!

Φαίνεται πως η οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει όχι μόνο την χώρα μας αλλά ολόκληρο τον κόσμο, δεν κάνει ταξικές διακρίσεις. Η βασίλισσα της Ποπ, Μαντόνα, βγάζει στο σφυρί πολλά από τα προσωπικά της αντικείμενα. Και μέσα σ' αυτά είναι και το νυφικό της από τον γάμο με τον Σον Πεν.

Σαν σήμερα γεννήθηκαν τα Στρουμφάκια το 1958

Όλοι έχουμε δει αυτά τα χαρούμενα μπλε πλάσματα που ζούν σε μανιτάρια στην καρδιά του δάσους.

Όλοι μας έχουμε ταυτιστεί με κάποιο απ' αυτά. Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού είναι 100 διαφορετικοί χαρακτήρες. Με όλο και κάποιον θα έχετε κοινά. Πιο γνωστά είναι ο Μπαμπαστρούμφ, η Στρουμφίτα, ο Προκόπης, ο Μελένιος, ο Σπιρτούλης, κ.α..

Οι καλύτερες ατάκες της ελληνικής τηλεόρασης!

Τις έχουμε ακούσει, τις έχουμε ξανακούσει και ξανακούσει! Κι όμως, ποτέ δεν σταματήσαμε νε γελάμε μαζί τους! Μπορεί να μην είμαστε ικανοποιημένοι από την ποιότητα της ελληνικής ιδιωτικής αλλά και της κρατικής τηλεόρασης, αλλά έχουμε ακούσει και θανατηφόρες ατάκες.

Οι κωμωδίες που πέρασαν από τις οθόνες μας κατά καιρούς, δεν είχαν τίποτα να ζηλέψουν από τις αντίστοιχες του εξωτερικού, γιατί ακόμα κι αν ήταν φτηνές παραγωγές, είχαν τόσο ευφυής στιχομυθίες που δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσουμε να γελάμε μαζί τους ούτε τα επόμενα 20 χρόνια.

Οι έξυπνοι πίνουν πιο συχνά κρασί

Καλά νέα για τους απανταχού πότες κρασιού. Μια "εναλλακτική" μελέτη που έγινε σε δείγμα 2.000 περίπου ανθρώπους, έδειξε πως οι πιο έξυπνοι προτιμούν το κρασί έναντι της μπύρας.

Η νέα έρευνα του Savanna-IQ Interaction Hypothesis, απέδειξε όσοι είχαν αποφοιτήσει από κολέγιο είχαν 86% περισσότερες πιθανότητες να πίνουν απ’ ότι εκείνες που είχαν απλά τελειώσει το λύκειο.

The New York Times: 36 ωρες στην Αθήνα!

Οι Times της Νέας Υόρκης έκαναν ένα εκτενέστατο ρεπορτάζ στην Αθήνα με τίτλο "36 ωρες στην Αθήνα!". Ρεπορτάζ δεν το λες ακριβώς, περισσότερο με ωδή στην σύγχρονη Αθήνα είναι.

Δημιούργησαν και ένα βίντεο, το οποίο ανέβασαν στο youtube και κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η παγκοσμίου κύρους εφημερίδα ανακαλύπτει σημάδια ανάκαμψης στην πόλη, που έχει χτυπηθεί όσο καμιά άλλη από τις δυτικές πρωτεύουσες, λόγω της κρίσης.

Σελίδες