Απρίλιος 2015

Έψησαν ζωντανό έναν υπάλληλο κονσερβοποίησης ψαριών!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας υπάλληλος της εταιρείας Bumble Bee Foods, η οποία κονσερβοποιεί θαλασσινά, όταν έπεσε σε έναν φούρνο και ψήθηκε ζωντανός μαζί με πέντε τόνους τόνο!

Ο Jose Melena, 62 ετών, έκανε έλεγχο στον μεγάλων διαστάσεων φούρνο της εταιρείας, η οποία βρίσκεται στις ΗΠΑ και κονσερβοποιεί τρόφιμα, όταν τον πλάκωσαν πέντε τόνοι ψαριού. Οι εργαζόμενοι, πιστεύοντας ότι ο Melena ήταν στην τουαλέτα, άναψαν τον φούρνο στους 130 βαθμούς Κελσίου για δύο ώρες. Την σορό του άτυχου άντρα ανακάλυψε ένας άλλος εργαζόμενος που άνοιξε τον φούρνο.

Ένοχος για σωματεμπορία ο πρωην ιδιοκτήτης των φούρνων "ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ"

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκρινε ενόχους τους τέσσερις κατηγορούμενους για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης με «αντικείμενο» τη σωματεμπορία. Επικεφαλής της ομάδας αυτής αποδείχτηκε πως ήταν όντως ο τότε ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας αρτοποιείων "ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ".

Οι ποινές που τους επέβαλε το δικαστήριο, ήταν κάθειρξη από 10 έως 12,5 έτη. Οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι, με τους γνωστούς περιοριστικούς όρους, δηλαδή απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα καθώς και εγγυοδοσία 20.000 - 200.000 ευρώ.

5χρονη έσωσε τον αδερφό της, πουλώντας λεμονάδα!

Πόσες φορές έχουμε δει 5χρονα παιδιά να αγωνίζονται για έναν ιερό σκοπό; Όχι πολλές. Γι αυτό μάθαμε όλοι την υπόθεση μιας απιστευτης 5χρονης Καναδέζας. Τι έκανε; Δείτε!

Η 5χρονη Νάαμα από το Τορόντο του Καναδα, θέλοντας να βοηθήσει τον αδερφό της που πάσχει από μια σπάνια νευρολογική διαταραχή, φόρεσε ποδιά και με την βοήθεια των γονιών της έστησε έναν πάγκο και σερβίρει δροσερή λεμονάδα και ζεστή σοκολάτα στους διερχόμενους.

Ισπανία: 13χρονος μαθητής σκότωσε τον καθηγητή του και στη συνέχεια κατέρρευσε!

Ένας 13χρονος μαθητής από την Βαρκελώνη της Ισπανίας, σκότωσε τον καθηγητή του και τραυμάτισε δύο συμμαθητές του, οπλισμένος με μία βαλλίστρα και ένα μαχαίρι. Μόλις κατάλαβε το τι είχε κάνει, κατέρρευσε ξεσπώντας σε λυγμούς.

Μανωλάδα: 18χρονος Βούλγαρος έριξε συμπατριώτισσά του από το μπαλκόνι!

Η άτυχη 40χρονη γυναίκα, με καταγωγή κι εκείνη από την Βουλγαρία, βρέθηκε στο κενό όταν συνεπλάκη με 18χρονο ομοεθνή της ο οποίος πήγε στο σπίτι της, παρά την θέλησή της, για να συναντήσει την ανήλικη κόρη της και προσπάθησε να διαφύγει μόλις έγινε αντιληπτός από τη μητέρα του κοριτσιού.

Είναι αλήθεια πως οι Pitt και Jolie ετοιμάζονται για μία ακόμα υιοθεσία;

Πρόκειται ίσως για το πιο διάσημο πολύτεκτο ζευγάρι της σόου μπιζ. Προφανώς και μιλάμε για τον Βrad Pitt και Angelina Jolie, οι οποίοι έχουν ούτε λίγο ούτε πολύ 6 παιδιά! Αν και δικά τους, βιολογικά είναι μόνο τα τρία, έχουν υιοθετήσει τρία ακόμα παιδιά, τον Maddox, τον Pax και την Zahara, που τα έκαναν οικογένειά τους και τους χάρισαν μια ζωή με κάθε άνεση.

Γυναίκα αποζημιώθηκε με 500.000 ευρώ γιατί ήταν ελαττωματικό το προφυλακτικό!

Μια απίστευτη ιστορία έγινε γνωστή. Μία γυναίκα από την Ιταλία, έκανε μήνυση σε εταιρεία προφυλακτικών επειδή έμεινε έγκυος εξαιτίας ελαττωματικού προφυλακτικού.

Η 40χρονη γυναίκα από την Πεσκάρα της Ιταλίας, που είναι ήδη μητέρα τριών παιδιών, έκανε χρήση των συγκεκριμένων προφυλακτικών με τον σύντροφό της. Όμως, αυτά αποδείχθηκαν ελαττωματικά, με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος, και μάλιστα σε τρίδυμα!

Η Ημέρα της Μητέρας ίσως ήταν λίγο περίεργη για τον Λάρυ Μακελρόυ.

Αστυνομικοί στην πολιτεία της Γεωργίας στις ΗΠΑ, δήλωσαν πως ο πενηντατετράχρονος Μακελρόυ πυροβόλησε την πεθερά του με ένα περίστροφο 9 χιλιοστών στην προσπάθειά του να πυροβολήσει ένα αρμαντίλλο.

Το αρμαντίλλο σκοτώθηκε από τον πυροβολισμό αλλά η σφαίρα εξοστρακίστηκε από το άμοιρο ζώο, χτύπησε ένα φράχτη και μπήκε από την πίσω πόρτα του τροχόσπιτου της πεθεράς του, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων.

Ίσως να μην αυτοκτόνησε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης τελικά!

Η εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη και το τραγικό του τέλος έχουν συγκλονίσει όλους όσους έχουν μάθει γι' αυτήν την υπόθεση. Μία όμως καινούρια λεπτομέρεια, πολύ σημαντική έρχεται στο φως και ανατρέπει πολλά από όσα ξέραμε. Φαίνεται πως το σενάριο της αυτοκτονίας δεν είναι σίγουρο...

Νέα Υόρκη: Τοποθέτησαν προτομή του Σνόουντεν σε πάρκο!

Ο Έντουαρντ Σνόουντεν έχει διχάσει την κοινή γνώμη στην Αμερική. Οι μισοί τον θεωρούν ήρωα και οι άλλοι μισοί τον θεωρούν προδότη. Μία προτομή του εμφανίστηκε ξαφνικά σε πάρκο του Μπρούκλιν, στη Νέα Υόρκη από αγνώστους.

Βέβαια, όπως αναμενόταν, λίγη ώρα αργότερα η προτομή εξαφανίστηκε, τόσο γρήγορα όσο εμφανίστηκε. Η προτομή, στο πάρκο Φορτ Γκριν, σκεπάστηκε αρχικά με ένα μπλε πλαστικό κάλυμμα για να την κρύψουν από τα βλέμματα των περαστικών. Η επιγραφή «Σνόουντεν» στη βάση της καλύφθηκε επίσης.

Σελίδες